×

Laurbærkirsebær

Laurbærkirsebær

En Laurbærkirsebær er det første valg for gartnere, der ikke ønsker en nåletræshæk i haven. Hver kirsebærlaurbær (Prunus laurocerasus) er stedsegrøn og afhængig af arten hård til en grad eller 15 til 25 under nul. De fleste laurbærhække er hurtigtvoksende hækplanter, der vokser 40 til 50 centimeter højere hvert år. Du behøver kun at plante et par pr. Lineær meter store laurbærkirsebær, fordi de også vokser stærkt i bredden.

  • Laurel kirsebær er stedsegrønne hækplanter
  • De fleste laurbærhække vokser ret hurtigt
  • Store, yndefulde blade, der hurtigt producerer en tæt hæk
  • Kirsebærlaurbæren stiller få krav til jord og placering
  • Større laurbærhække er ikke egnede til mindre haver
  • Kirsebærlaurbæren tåler ikke våde fødder

Hvad gør en laurbærhæk så speciel?

Der er stadig en vis forvirring omkring navnet på laurbærhækket. Laurbæren, der bruges i disse hække, er ikke den rigtige laurbær, hvis blad ofte bruges i køkkenet. Faktisk er kirsebærlaurbær ikke engang relateret til det. Det faktum, at vi kalder kirsebærlaurbær på den måde, har at gøre med det særligt dekorative blad. Dette aflange, ovale blad ligner meget det af den ægte laurbær. Den har en smuk glans på toppen, skønt bladet af kirsebærlaurbæren er endnu mere yndefuldt end det for den rigtige laurbær, fordi bladkanten er glattere.

Desuden er vanen med den almindelige laurbær ikke egnet til en hæk. Det af kirsebærlaurbær er. Prunus laurocerasus vokser hurtigt og busket, så du hurtigt har et havehegn, der fungerer godt som en privatlivshæk. På den anden side er kirsebærlaurbærens blade giftige og derfor ikke spiselige. Dette gælder også for de frugter, der bestemmer den anden del af navnet på kirsebærlaurbæren. Mod slutningen af ​​sommeren vokser mørke bær på en laurbærhæk, der ikke kan spises af mennesker. Fugle kan lide at spise det.

Post Comment

You May Have Missed